Vind hier nog meer

linkedin facebook vimeo

In het kort

Meerontwerpen ontwikkelt, bakt en realiseert creatieve ideeën. Vanuit hartje Haarlem wordt er gewerkt aan toegepaste ontwerpopdrachten. Concepten worden met de hand en vanachter de computer gecreëerd en klaargestoomd voor drukwerk of onlinegebruik.

Wie weet

Kan Meerontwerpen misschien iets voor jou betekenen? Vraag gerust.

Werk in opdracht

As easy as it gets

In 2015 ging Groupseasy.com de markt op en hebben ze Meerontwerpen gevraagd om het nodige promotiemateriaal te ontwikkelen. Om op te vallen binnen de hotelwereld hebben we de flyers als deurhangers afgedrukt. Groupseasy Groupseasy Groupseasy

Gerichte brochure Hooridee

In nauwe samenwerking met Hooridee heeft Meerontwerpen deze passende Richtlijn voor gehoorverlies op de werkvloer mogen ontwikkelen en realiseren. Wil je er meer van zien? De brochure is gratis te downloaden op de website van Hooridee.

Richtlijn Richtlijn Richtlijn

2-Arrows

Meerontwerpen mocht voor 2-Arrows een nieuw logo en complete huisstijl ontwikkelen. Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen zijn gedrukt. Website volgt nog!

2-Arrows 2-Arrows

Eldorica Festival

Eldorica Festival was op zoek naar een nieuw uiterlijk en daar heeft Meerontwerpen voor gezorgd; in logo, print en online. Het festival is gebaseerd op het verhaal uit het boek ‘Eldorica, een reisverslag naar een betere wereld’ van Haarlemmer Jurriaan Andriessen www.eldorica.com.

EldoricaFestival EldoricaFestival

Logo's

Toepasselijke logo's. Vorm ontstaan uit idee, daar houdt Meerontwerpen van.

Nailstudio Mayumana

Online

Niet alleen in print en drukwerk is Meerontwerpen actief, maar ook voor online uitingen. Zelfs complete websites.

Aimsak Aimsak

Biertjes proeven in Haarlem

Elke lente en herfst wordt er weer bier geproefd in Haarlem. Vanaf 2012 jaar is Meerontwerpen gevraagd om de uitingen te verzorgen. Proost!

Bokbierdag2015 Bokbierdag2015 Lammetjesdag12 Lammetjesdag12 Lammetjesdag12 Bokbierdag12 Bokbierdag12 Bokbierdag12

Herdenkingsconcert

Ter ere van het eerste lustrum van het Herdenkingsconcert in 2012 heeft Meerontwerpen programmering als dichtbundel opgemaakt. Naast dit exemplaar heeft Meerontwerpen ook de poster en flyer ontworpen.

Herdenking12 Herdenking12

Bevrijdingspop Haarlem

Voor het jaarlijkse Haarlemse festival "Bevrijdingspop" heeft Meerontwerpen een aantal jaar meegeholpen aan het ontwerpen van de nodige uitingen.

Bpop12 Bpop11 Bpop12 Bpop12 Kinderfestival13 Kinderfestival13

Looking good

Meerontwerpen heeft voor Happy Look voor een complete metamorfose gezorgd. Naast een nieuw logo en visitekaartje heeft ze nu ook een verse website. Bekijk de geheel nieuwe look nu op www.happylook.nl.

Happy Look Happy Look

JMA fight for food

Concept en ontwerp voor "Green Canteen", het nieuwe project van Jongeren Milieu Defensie. De positieve groene kleur en pittige peper moeten kinderen aansporen actie te voeren voor een duurzame schoolkantine. Meer informatie over deze actie: www.jma.org

Fight for food Fight for food Fight for food GCFolder GCFolder

Scale to Fit

In mijn stageperiode bij Scale to Fit mocht ik het verhuisbericht voor het pas verhuisde buro ontwerpen. Het verhuisbericht is geheel opgemaakt in hun huisstijl met een verhuisdoos als uitgangspunt.

Verhuisbericht Scale to Fit Verhuisbericht Scale to Fit Verhuisbericht Scale to Fit Verhuisbericht Scale to Fit