Vind hier nog meer

linkedin facebook vimeo

In het kort

Meerontwerpen ontwikkelt, bakt en realiseert creatieve ideeën. Vanuit hartje Haarlem wordt er gewerkt aan toegepaste ontwerpopdrachten. Concepten worden met de hand en vanachter de computer gecreëerd en klaargestoomd voor drukwerk of onlinegebruik.

Wie weet

Kan Meerontwerpen misschien iets voor jou betekenen? Vraag gerust.

Over

Aangenaam

Onder de naam Meerontwerpen creëer ik, Mirjam van den IJssel, toegepaste grafische ontwerpen.

Meerontwerpen is in 2010 ontstaan vanuit een passie voor conceptueel ontwerpen, samenwerken met andere disciplines en om de wereld te laten zien wat er uit mijn creatieve vingers komt. Meerontwerpen houdt van een creatief, probleemoplossend ontwerp, werkt conceptgericht en is altijd op zoek naar nieuwe vertalingen van ideeën.

Grafisch & conceptueel

Leg je vraagstuk hier neer, Meerontwerpen zal het onderzoeken en aanpakken. Maar laten we eerst geheel vrijblijvend kennismaken. Dan kunnen we allebei bekijken waar we naar op zoek zijn en wat Meerontwerpen voor jou of je bedrijf kan betekenen. Ga je akkoord met mijn voorstel, dan schudden we elkaar de hand. Tussentijds blijf je door regelmatig overleg bij het project betrokken en komen we zo samen tot het beste eindresultaat.

Ontstaan vanuit een vraag en afgeleverd als visuele oplossing. Meerontwerpen helpt met alles op het gebied van visuele commmunicatie. Dat kan een logo, alleen een visitekaartje of een complete huisstijl zijn. En niet alleen drukwerk, maar ook banners voor op het wereld wijde web of een gehele website. Meerontwerpen kan je helpen met het ontwikkelen van een gepaste identiteit. Niet alleen visueel, maar ook inhoudelijk.

Voor iedereen

Meerontwerpen heeft ervaring met grote en kleine opdrachten en werkt voor klanten uit verschillende kringen. Ben je een non-profit organisatie, een lokale vereniging, een commercieel bedrijf of een startende zelfstandige? Iedereen is welkom. Zolang je een grafische klus geklaard wilt hebben, ben je hier aan het goede adres.

En grafische opdrachten hoeven niet alleen op de werkvloer voor te komen. Als particulier kan je hier ook behoefte aan hebben. Wellicht ben je op zoek naar een originele uitnodiging, geboortekaartje of leuke print? Weet dat de deur ook voor jou altijd openstaat!

KvK 50692631 | BTW NL199462653B01 | algemene voorwaarden meerontwerpen